Фенер баш загризао за Миливојевића!

Понуда од пет милиона евра на столу Олимпијакоса! Представници Фенербахчеа желе што пре да реализују овај трансфер, како би Переира на време „скоцкао“ екипу за следећу сезону, а Олимпијакос је наводно већ кренуо у потрагу за новим играчем средине терена.

Фудбал 29.06.2015 | 14:40
Фенер баш загризао за Миливојевића!

Одличне партије Луке Миливојевића у Олимпијакосу прошле сезоне скренуле су пажњу разних европских клубова. Најконкретнији и најупорнији да доведе везисту грчког Олимпијакоса тренутно је турски Фенербаче који је, према тврдњама грчких медија, понудио пет милиона евра на име обештећења.

Због тога су челници турског великана допутовали у Атину, са намером да разговором и издашном понудом смекшају став управе Олимпијакоса.

Нови тренер истанбулске екипе Португалац Виктор Переира прошле сезоне је тренирао Олимпијакос и одлично је сарађивао са српским фудбалером.

Питање је само колико је грчки шампион спреман да прода Миливојевића чији уговор је откупио пре непуних месец дана од Андерлехта. Додуше, тада је платио око 2,5 милиона евра за обештећење, што значи да би продајом Миливојевића у Турску остварили зараду од 100 посто.

Представници Фенербахчеа желе што пре да реализују овај трансфер, како би Переира на време „скоцкао“ екипу за следећу сезону, а Олимпијакос је наводно већ кренуо у потрагу за новим играчем средине терена.

Прошле сезоне Миливојевић је у дресу Олимпијакоса одиграо 36 утакмица и постигао осам голова, а са црвено-белима из Пиреја освојио је дуплу круну у Грчкој.

Коментари / 0

Оставите коментар