Fener baš zagrizao za Milivojevića!

Ponuda od pet miliona evra na stolu Olimpijakosa! Predstavnici Fenerbahčea žele što pre da realizuju ovaj transfer, kako bi Pereira na vreme „skockao“ ekipu za sledeću sezonu, a Olimpijakos je navodno već krenuo u potragu za novim igračem sredine terena.

Fudbal 29.06.2015 | 14:40
Fener baš zagrizao za Milivojevića!

Odlične partije Luke Milivojevića u Olimpijakosu prošle sezone skrenule su pažnju raznih evropskih klubova. Najkonkretniji i najuporniji da dovede vezistu grčkog Olimpijakosa trenutno je turski Fenerbače koji je, prema tvrdnjama grčkih medija, ponudio pet miliona evra na ime obeštećenja.

Zbog toga su čelnici turskog velikana doputovali u Atinu, sa namerom da razgovorom i izdašnom ponudom smekšaju stav uprave Olimpijakosa.

Novi trener istanbulske ekipe Portugalac Viktor Pereira prošle sezone je trenirao Olimpijakos i odlično je sarađivao sa srpskim fudbalerom.

Pitanje je samo koliko je grčki šampion spreman da proda Milivojevića čiji ugovor je otkupio pre nepunih mesec dana od Anderlehta. Doduše, tada je platio oko 2,5 miliona evra za obeštećenje, što znači da bi prodajom Milivojevića u Tursku ostvarili zaradu od 100 posto.

Predstavnici Fenerbahčea žele što pre da realizuju ovaj transfer, kako bi Pereira na vreme „skockao“ ekipu za sledeću sezonu, a Olimpijakos je navodno već krenuo u potragu za novim igračem sredine terena.

Prošle sezone Milivojević je u dresu Olimpijakosa odigrao 36 utakmica i postigao osam golova, a sa crveno-belima iz Pireja osvojio je duplu krunu u Grčkoj.

Komentari / 0

Ostavite komentar