Веред и Матос се прикључили, Гроф задовољан!

Права појачања, штета што су закаснили за Каират! Црвена звезда одрадила први тренинг у Београду по повратку из Словеније, тренер каже да је решен проблем бочних позиција.

Фудбал 29.06.2015 | 14:00
Веред и Матос се прикључили, Гроф задовољан!

Најновија појачања Бруно Матос и Идан Веред су се прикључили Црвеној звезди. По повратку из Словеније, екипа црвено-белих је одрадила први тренинг у Београду, а тренер Миодраг Гроф Божовић је по први пут имао на располагању Израелца и Бразилца чије трансфере је Звезда реализовала у претходна два дана.
“Немам примедбе на залагање, сваки тренинг момци одраде добро. Веред и Матос су дефинитивно права појачања. Важни су за игру тима у будућности и очекујем од њих да Звезди донесу пробојност по боковима”, рекао је црногорски стручњак после тренинга.

Он је истакао и да би на крилној позицији могао да игра и португалски нападач Уго Вијеира из руског Торпеда чији долазак се очекује сутра када ће на Маракани и званично бити промовисани Веред и Матос.
“Играо је све утакмице ове сезоне за Торпедо. Ради се о добром играчу, посебно у ситуацијама један на један. Брз је и може да се искористи чак и као крилни нападач. Имамо солидну екипу, али је штета што појачања нису дошла раније јер би тада могао да рачунам на њих и за утакмице са Каиратом”, жали Звездин тренер што се закаснило у прелазном року.

Да ли је Црвена звезда довођењем Ибањеза комплетирала листу појачања у одбрани?
“Било који играч који дође је увек добродошао. Поготово онај који доноси квалитет као Ибањез.”

Колико познајете Каират и његовог тренера Валдимира Вајса који је истакао да сте пријатељи?
“Познајем их, држи их богат човек који улаже паре, а сада жели и Тимошчука што значи да су озбиљан ривал. Гледао сам их претходну утакмицу, гледаћу их и данас како бисмо их што боље снимили и спремили се за меч. Добар сам ријхатељ са Вајсом и добро се познајемо из руског првенства. Искрено ми је жао што ће је један од нас већ сада мортаи да отпадне у борби за Лигу Европе”, рекао је Миодраг Божовић.

Иначе, екипи су се прикључили и златни Орлићи Предраг Рајковић, Марко Грујић и Филип Манојловић, док је оправдано био одсутан Вукашин Јовановић који је као клупски представник у посети на Космету.

Коментари / 0

Оставите коментар