Vered i Matos se priključili, Grof zadovoljan!

Prava pojačanja, šteta što su zakasnili za Kairat! Crvena zvezda odradila prvi trening u Beogradu po povratku iz Slovenije, trener kaže da je rešen problem bočnih pozicija.

Fudbal 29.06.2015 | 14:00
Vered i Matos se priključili, Grof zadovoljan!

Najnovija pojačanja Bruno Matos i Idan Vered su se priključili Crvenoj zvezdi. Po povratku iz Slovenije, ekipa crveno-belih je odradila prvi trening u Beogradu, a trener Miodrag Grof Božović je po prvi put imao na raspolaganju Izraelca i Brazilca čije transfere je Zvezda realizovala u prethodna dva dana.
“Nemam primedbe na zalaganje, svaki trening momci odrade dobro. Vered i Matos su definitivno prava pojačanja. Važni su za igru tima u budućnosti i očekujem od njih da Zvezdi donesu probojnost po bokovima”, rekao je crnogorski stručnjak posle treninga.

On je istakao i da bi na krilnoj poziciji mogao da igra i portugalski napadač Ugo Vijeira iz ruskog Torpeda čiji dolazak se očekuje sutra kada će na Marakani i zvanično biti promovisani Vered i Matos.
“Igrao je sve utakmice ove sezone za Torpedo. Radi se o dobrom igraču, posebno u situacijama jedan na jedan. Brz je i može da se iskoristi čak i kao krilni napadač. Imamo solidnu ekipu, ali je šteta što pojačanja nisu došla ranije jer bi tada mogao da računam na njih i za utakmice sa Kairatom”, žali Zvezdin trener što se zakasnilo u prelaznom roku.

Da li je Crvena zvezda dovođenjem Ibanjeza kompletirala listu pojačanja u odbrani?
“Bilo koji igrač koji dođe je uvek dobrodošao. Pogotovo onaj koji donosi kvalitet kao Ibanjez.”

Koliko poznajete Kairat i njegovog trenera Valdimira Vajsa koji je istakao da ste prijatelji?
“Poznajem ih, drži ih bogat čovek koji ulaže pare, a sada želi i Timoščuka što znači da su ozbiljan rival. Gledao sam ih prethodnu utakmicu, gledaću ih i danas kako bismo ih što bolje snimili i spremili se za meč. Dobar sam rijhatelj sa Vajsom i dobro se poznajemo iz ruskog prvenstva. Iskreno mi je žao što će je jedan od nas već sada mortai da otpadne u borbi za Ligu Evrope”, rekao je Miodrag Božović.

Inače, ekipi su se priključili i zlatni Orlići Predrag Rajković, Marko Grujić i Filip Manojlović, dok je opravdano bio odsutan Vukašin Jovanović koji je kao klupski predstavnik u poseti na Kosmetu.

Komentari / 0

Ostavite komentar