Партизан зове Оумаруа и нуди му...!

...да буде најплаћенији играч тима! Чека се одговор Банета Јовановића! Мистерија је и шта ће бити са Бразилцем Маркињосом...

Фудбал 29.06.2015 | 09:40
Партизан зове Оумаруа и нуди му...!

У прве две седмице све је ишло као по лоју, све што су замислили челници Партизана су и остварили, али у интермецу припрема на Тари и одласка у Словенију, план да се првак Србије додатно појача све је даље од реализације.

Долазак Габријела Маркињоса и даље је обавијен велом мистерије. Тренера Зорана Милинковића и чланове управе полако издаје стрпљење, а чињеница да Ал Наср из Саудијске Арабије са којим бразилски везиста има потписан уговор, још није упалио зелено светло за његов долазак у Београд додатно утиче на расположење у клубу и извесно је да фудбалер који је тренутно на позајмици у Сантосу неће кренути са остатком екипе на Похорје.

Но, статус Маркињоса није једина невоља по црно-беле, јер су се проблеми јавили и кад су црно-бели покушали да ангажују још двојицу на позицијама које у овом тренутку сматрају приоритетним. Први је Бранислав Јовановић, првотимац Хапоела из Акре, са којим је успостављен контакт и предочена му је идеја да се врати у Хумску (у првом мандату одиграо 21 утакмицу и постигао два гола). Нарочито што тренер Милинковић високо вреднује његове квалитете, међутим, некадашњи фудбалер Напретка и Рада је затражио времена да размисли и у овом тренутку не зна се да ли ће се вратити у Србију. У међувремену црно-бели настављају потрагу за задњим везним (претходно им измакао и Огњен Гњатић), а као други пик фигурира некадашњи капитен Војводине Слободан Медојевић, који је под уговором са немачким Ајнтрахтом.

Оно што је извесно јесте да се у нашу земљу не враћа Абубакар Оумару. Наиме, челници Партизана су у претходна два дана звали и камерунског нападача, сматрајћи неопходним да појачају конкуренцију у навали (за сада имају на располагању Ивана Шапоњића, Немању Којића и Валерија Божинова) и пред њега ставили изузетно примамљиве финансијске услове. Чак су били спремни да Камерунца учине јединим од најплаћенијих фудбалера у екипи и да му на име премија и бонуса гарантују далеко већа примања у односу на она која је имао у Беверену. Но, Абубакар је послао одричан одговор и под ознаком „не враћам се у Србију“ поручио да га занима само каријера у Европи. Зато је и отишао у Мускрон, на пробу...

Партизан је до сада ангажовао Николу Трујића, Марка Јевтовића, Валерија Божинова и Фабрисија Дорнеласа.

Коментари / 0

Оставите коментар