Partizan zove Oumarua i nudi mu...!

...da bude najplaćeniji igrač tima! Čeka se odgovor Baneta Jovanovića! Misterija je i šta će biti sa Brazilcem Markinjosom...

Fudbal 29.06.2015 | 09:40
Partizan zove Oumarua i nudi mu...!

U prve dve sedmice sve je išlo kao po loju, sve što su zamislili čelnici Partizana su i ostvarili, ali u intermecu priprema na Tari i odlaska u Sloveniju, plan da se prvak Srbije dodatno pojača sve je dalje od realizacije.

Dolazak Gabrijela Markinjosa i dalje je obavijen velom misterije. Trenera Zorana Milinkovića i članove uprave polako izdaje strpljenje, a činjenica da Al Nasr iz Saudijske Arabije sa kojim brazilski vezista ima potpisan ugovor, još nije upalio zeleno svetlo za njegov dolazak u Beograd dodatno utiče na raspoloženje u klubu i izvesno je da fudbaler koji je trenutno na pozajmici u Santosu neće krenuti sa ostatkom ekipe na Pohorje.

No, status Markinjosa nije jedina nevolja po crno-bele, jer su se problemi javili i kad su crno-beli pokušali da angažuju još dvojicu na pozicijama koje u ovom trenutku smatraju prioritetnim. Prvi je Branislav Jovanović, prvotimac Hapoela iz Akre, sa kojim je uspostavljen kontakt i predočena mu je ideja da se vrati u Humsku (u prvom mandatu odigrao 21 utakmicu i postigao dva gola). Naročito što trener Milinković visoko vrednuje njegove kvalitete, međutim, nekadašnji fudbaler Napretka i Rada je zatražio vremena da razmisli i u ovom trenutku ne zna se da li će se vratiti u Srbiju. U međuvremenu crno-beli nastavljaju potragu za zadnjim veznim (prethodno im izmakao i Ognjen Gnjatić), a kao drugi pik figurira nekadašnji kapiten Vojvodine Slobodan Medojević, koji je pod ugovorom sa nemačkim Ajntrahtom.

Ono što je izvesno jeste da se u našu zemlju ne vraća Abubakar Oumaru. Naime, čelnici Partizana su u prethodna dva dana zvali i kamerunskog napadača, smatrajći neophodnim da pojačaju konkurenciju u navali (za sada imaju na raspolaganju Ivana Šaponjića, Nemanju Kojića i Valerija Božinova) i pred njega stavili izuzetno primamljive finansijske uslove. Čak su bili spremni da Kamerunca učine jedinim od najplaćenijih fudbalera u ekipi i da mu na ime premija i bonusa garantuju daleko veća primanja u odnosu na ona koja je imao u Beverenu. No, Abubakar je poslao odričan odgovor i pod oznakom „ne vraćam se u Srbiju“ poručio da ga zanima samo karijera u Evropi. Zato je i otišao u Muskron, na probu...

Partizan je do sada angažovao Nikolu Trujića, Marka Jevtovića, Valerija Božinova i Fabrisija Dornelasa.

Komentari / 0

Ostavite komentar