Британци опет нападају Новака!

Новак Ђоковић ће у понедељак кренути у одбрану титуле на Вимблдону, а део енглеских медија му није баш наклоњен.

Тенис 29.06.2015 | 09:00
Британци опет нападају Новака!

Нема ничег спорног у жељи Британаца да фаворизују Ендија Мареја, али је споран начин на који се то ради. Наиме, "Дејли Мирор" је оптужио најбољег тенисера света за варање и служење триковима, и то тако што је преувеличана изјава његовог тренера Бориса Бекера.

"Постоји чврста повезаност и разумевање између играча и тренера. Наравно, то је део мог посла, рад 'један на један' са Новаком. Постоје моменти када је поглед довољан како би добио потврду да је оно што ради исправно. Наравно, имамо и посебне начине да пошаљемо сигнале да ли је лоше. На њему је да то исправи", рекао је Бекер за "Радио 5".

То је за Британце било довољно да се окарактерише као "коучинг", који је иначе забрањен на турнирима. Подсећа се да судија има право да упозори играча, одузме му поен или га дисквалификује, да је Новак кажњен на Аустралијан опену са 1.500 долара, а две године касније са 2.000 долара.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Недјо

29.06.2015 07:18

Ови су скроз полудили, по њиховом би Бекер требао имати навуцену врецу преко главе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеле

29.06.2015 07:41

Британци су највећи србомрзци.Изгледа да су за то плаћени-Они су поган свјетска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

29.06.2015 07:46

Енглези као англосаксонци и масони-зиони су вецити, српски непријатељи те су тобоз савезници те на на Васкрс бомбардују са Хитлером, те нас гурну у рат да изгинемо, те нам распарцају дрзаву, те нам отму са Сиптарима свето Косово и на крају им смета један хуман и племенит спортиста само зато сто је Србин без обзира сто је Дјоковиц дао теске паре као хуманитарац бас за те Енглезе и њихове зртве, то јесте оне који су из тих тајних лоза унесрецени. Засто се врси притисак на Дјоковица, кога цео свет воли осим Англосаксонаца, који умиру од љубоморе али Србија за фудбал злато, па за зенску косарку злато, па Дјоковиц на трону света у тенису тој енглеској привилегији коју Србин растура ли растура добром игром и бозанским даром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сСсС

29.06.2015 08:31

Сви нас бре мрзе.

ОДГОВОРИТЕ