Britanci opet napadaju Novaka!

Novak Đoković će u ponedeljak krenuti u odbranu titule na Vimbldonu, a deo engleskih medija mu nije baš naklonjen.

Tenis 29.06.2015 | 09:00
Britanci opet napadaju Novaka!

Nema ničeg spornog u želji Britanaca da favorizuju Endija Mareja, ali je sporan način na koji se to radi. Naime, "Dejli Miror" je optužio najboljeg tenisera sveta za varanje i služenje trikovima, i to tako što je preuveličana izjava njegovog trenera Borisa Bekera.

"Postoji čvrsta povezanost i razumevanje između igrača i trenera. Naravno, to je deo mog posla, rad 'jedan na jedan' sa Novakom. Postoje momenti kada je pogled dovoljan kako bi dobio potvrdu da je ono što radi ispravno. Naravno, imamo i posebne načine da pošaljemo signale da li je loše. Na njemu je da to ispravi", rekao je Beker za "Radio 5".

To je za Britance bilo dovoljno da se okarakteriše kao "koučing", koji je inače zabranjen na turnirima. Podseća se da sudija ima pravo da upozori igrača, oduzme mu poen ili ga diskvalifikuje, da je Novak kažnjen na Australijan openu sa 1.500 dolara, a dve godine kasnije sa 2.000 dolara.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Nedjo

29.06.2015 07:18

Ovi su skroz poludili, po njihovom bi Beker trebao imati navucenu vrecu preko glave .

ODGOVORITE
Name

Pele

29.06.2015 07:41

Britanci su najveći srbomrzci.Izgleda da su za to plaćeni-Oni su pogan svjetska.

ODGOVORITE
Name

Serafim

29.06.2015 07:46

Englezi kao anglosaksonci i masoni-zioni su veciti, srpski neprijatelji te su toboz saveznici te na na Vaskrs bombarduju sa Hitlerom, te nas gurnu u rat da izginemo, te nam rasparcaju drzavu, te nam otmu sa Siptarima sveto Kosovo i na kraju im smeta jedan human i plemenit sportista samo zato sto je Srbin bez obzira sto je Djokovic dao teske pare kao humanitarac bas za te Engleze i njihove zrtve, to jeste one koji su iz tih tajnih loza unesreceni. Zasto se vrsi pritisak na Djokovica, koga ceo svet voli osim Anglosaksonaca, koji umiru od ljubomore ali Srbija za fudbal zlato, pa za zensku kosarku zlato, pa Djokovic na tronu sveta u tenisu toj engleskoj privilegiji koju Srbin rastura li rastura dobrom igrom i bozanskim darom.

ODGOVORITE
Name

sSsS

29.06.2015 08:31

Svi nas bre mrze.

ODGOVORITE