Бранко Илић: Из Партизана нико не прича са мном!

Фудбалер Партизана огорчен због тога што га нико из клуба није позвао и причао с њим о плановима. Гецтепе звао Илића.

Фудбал 28.06.2015 | 23:00
Бранко Илић: Из Партизана нико не прича са мном!

Да ли ће Бранко Илић остати у Партизану или каријеру наставити у некој другој средини, пре свага преко граница Србије, требало би ускоро да буде решено.

За сада је, према речима Словенца, већу жељу да остане у клубу показао играч, а све што је о плановима црно-белих са искусним дефанзивцем сазнао прочитао је на порталима.

"Нисам имао никакве разговоре са људима из клуба, знам само оно што сам успео да прочитам на порталима током летње паузе. Помиње се неких 160.000 разлога због којих би требало овог лета да одем из Партизана и сигуран сам да све то није плод новинарске маште, већ да је информација стигла из клуба", открива Илић за "Новости".

"Истина је, не кријем да имам плату 160.000 евра годишње, али је и истина да сам прошлог лета због жеље да заиграм за Партизан одбио да останем у Хапоелу за много већу плату", наставља словеначки репрезентативац, који је члан српског шампиона постао пред крај прелазног рока прошлог лета.

"Није лепо прочитати наслове у контексту тога да клуб жели да те се реши, а притом знам да сам у сваком тренутку пружао максимум у црно-белом дресу. Играо сам на свим позицијама позади, само још голман нисам био и никада нисам приговорио ни реч. Не знам чија је то одлука, ни да ли је скроз тачна, јер ме нико из клуба није позвао на разговор, нити ми саопштио да се на мене не рачуна".

Илића су многи већ видели у Гецтепеу, али од тога, очигледно нема ништа.

"Постојала је та прича око Гецтепеа. Турци су директно контактирали са мном и нудили ми заиста добре услове за прелазак у Гецтепе. Ипак, проблем је настао оног тренутка када су рекли да не желе да плате обештећење, а у Хумској свакако рачунају на одређени новац јер ми уговор истиче наредног лета", објашњава Илић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЛЛ

29.06.2015 14:24

ТРЕБА ДА ГА ЗАДРЗЕ,ДОБАР ФУДБАЛЕР.

ОДГОВОРИТЕ