Branko Ilić: Iz Partizana niko ne priča sa mnom!

Fudbaler Partizana ogorčen zbog toga što ga niko iz kluba nije pozvao i pričao s njim o planovima. Gectepe zvao Ilića.

Fudbal 28.06.2015 | 23:00
Branko Ilić: Iz Partizana niko ne priča sa mnom!

Da li će Branko Ilić ostati u Partizanu ili karijeru nastaviti u nekoj drugoj sredini, pre svaga preko granica Srbije, trebalo bi uskoro da bude rešeno.

Za sada je, prema rečima Slovenca, veću želju da ostane u klubu pokazao igrač, a sve što je o planovima crno-belih sa iskusnim defanzivcem saznao pročitao je na portalima.

"Nisam imao nikakve razgovore sa ljudima iz kluba, znam samo ono što sam uspeo da pročitam na portalima tokom letnje pauze. Pominje se nekih 160.000 razloga zbog kojih bi trebalo ovog leta da odem iz Partizana i siguran sam da sve to nije plod novinarske mašte, već da je informacija stigla iz kluba", otkriva Ilić za "Novosti".

"Istina je, ne krijem da imam platu 160.000 evra godišnje, ali je i istina da sam prošlog leta zbog želje da zaigram za Partizan odbio da ostanem u Hapoelu za mnogo veću platu", nastavlja slovenački reprezentativac, koji je član srpskog šampiona postao pred kraj prelaznog roka prošlog leta.

"Nije lepo pročitati naslove u kontekstu toga da klub želi da te se reši, a pritom znam da sam u svakom trenutku pružao maksimum u crno-belom dresu. Igrao sam na svim pozicijama pozadi, samo još golman nisam bio i nikada nisam prigovorio ni reč. Ne znam čija je to odluka, ni da li je skroz tačna, jer me niko iz kluba nije pozvao na razgovor, niti mi saopštio da se na mene ne računa".

Ilića su mnogi već videli u Gectepeu, ali od toga, očigledno nema ništa.

"Postojala je ta priča oko Gectepea. Turci su direktno kontaktirali sa mnom i nudili mi zaista dobre uslove za prelazak u Gectepe. Ipak, problem je nastao onog trenutka kada su rekli da ne žele da plate obeštećenje, a u Humskoj svakako računaju na određeni novac jer mi ugovor ističe narednog leta", objašnjava Ilić.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

LL

29.06.2015 14:24

TREBA DA GA ZADRZE,DOBAR FUDBALER.

ODGOVORITE