Немања и Здравко неће у Енглеску!

Видић одбио премијерлигаша! Кузма неће у Вотфорд, али има још четири лепе понуде. Милански клуб покушава да скине српске фудбалере са платног списка...

Фудбал 29.06.2015 | 15:00
Немања и Здравко неће у Енглеску!

Интер је планирао да се овог лета реши српских интернационалаца Немање Видића и Здравка Кузмановића, али то неће ићи лако...

Српски тандем одбија понуде и жели да одради уговоре до краја, односно до лета 2017. године. Видић и Кузмановић се нису показали као праве инвестиције Неразура, али немају намеру да се селе из Милана. Њих двојица су одбили понуде из Премијер лиге, иако је Интер раније дао зелено светло.

Милански клуб се договорио са Вотфордом да Стршљеновима за 3.000.000 евра прода Здравка Кузмановића, али српски везиста је одбио понуду. Он не жели у Вотфорд, али није искључено да ће напустити Интер. Кузмановић има још четири понуде. Једна је из Вест Хема где га жели Славен Билић. Две су из Немачке где је раније играо за Штутгарта, а сада га зову Шалке и Вердер. Четврта је из Базела у којем је и стекао фудбалско име и која њему изгледа најпримамљивије јер би волео да се врати у Швајцарску.

Понуду са Острва је одбио и Немања Видић. Легендарни капитен Манчестер Јунајтеда се глатко захвалио на позиву Евертону јер не жели да носи дрес било којег клуба у Премијер лиги из поштовања према Црвеним ђаволима. Евертонов менаџер Роберто Мартинез се надао појачању у виду искусног штопера с обзиром да су клуб напустили Алкараза и Дистан, али је његова нада кратко трајала.

Коментари / 0

Оставите коментар