Nemanja i Zdravko neće u Englesku!

Vidić odbio premijerligaša! Kuzma neće u Votford, ali ima još četiri lepe ponude. Milanski klub pokušava da skine srpske fudbalere sa platnog spiska...

Fudbal 29.06.2015 | 15:00
Nemanja i Zdravko neće u Englesku!

Inter je planirao da se ovog leta reši srpskih internacionalaca Nemanje Vidića i Zdravka Kuzmanovića, ali to neće ići lako...

Srpski tandem odbija ponude i želi da odradi ugovore do kraja, odnosno do leta 2017. godine. Vidić i Kuzmanović se nisu pokazali kao prave investicije Nerazura, ali nemaju nameru da se sele iz Milana. Njih dvojica su odbili ponude iz Premijer lige, iako je Inter ranije dao zeleno svetlo.

Milanski klub se dogovorio sa Votfordom da Stršljenovima za 3.000.000 evra proda Zdravka Kuzmanovića, ali srpski vezista je odbio ponudu. On ne želi u Votford, ali nije isključeno da će napustiti Inter. Kuzmanović ima još četiri ponude. Jedna je iz Vest Hema gde ga želi Slaven Bilić. Dve su iz Nemačke gde je ranije igrao za Štutgarta, a sada ga zovu Šalke i Verder. Četvrta je iz Bazela u kojem je i stekao fudbalsko ime i koja njemu izgleda najprimamljivije jer bi voleo da se vrati u Švajcarsku.

Ponudu sa Ostrva je odbio i Nemanja Vidić. Legendarni kapiten Mančester Junajteda se glatko zahvalio na pozivu Evertonu jer ne želi da nosi dres bilo kojeg kluba u Premijer ligi iz poštovanja prema Crvenim đavolima. Evertonov menadžer Roberto Martinez se nadao pojačanju u vidu iskusnog štopera s obzirom da su klub napustili Alkaraza i Distan, ali je njegova nada kratko trajala.

Komentari / 0

Ostavite komentar