Остаје ли Рајковић уопште у Звезди?!

Спортски директор Звезде - Имамо понуду од три милиона евра за Рајковића, питајте Миху да ли га је звао. „Могу само да кажем да је у питању озбиљан клуб“, остао је загонетан Блажо Раосављевић.

Фудбал 29.06.2015 | 09:20
Остаје ли Рајковић уопште у Звезди?!

На Апенинском полуострву влада Рајкоманија! Тачније у Милану! Вест да је нови тренер тог клуба Синиша Михајловић заинтересован да на Сан Сиру доведе најбољег младог голмана света распалила је машту навијача Росонера. Многи у актуелном чувару мреже Црвене звезде виде решење за душе стазе.

Међутим, ситуација око Предрага Рајковића и даље је обавијена густом маглом. Челници Црвене звезде имају жарку жељу да продуже уговор са Рајковићем, али свесни су да би врло лако у Љутице Богдана могла да стигне непристојна понуда. Звезда је пре Мундијалита била задовољна обештећењем од 1,5 милиона евра, али цена Рајковића после сјаја на Новом Зеланду је удвостручена.

Италијански медији су дословце написали да је Михајловић Црвеној звезди понудио 3,5 милиона евра, али да одговорни из Љутице Богдана траже 500 хиљада више.
„Тачно је да имамо понуду за Предрага Рајковића од три милиона евра. И да је у питању веома, веома озбиљан клуб... Да ли је у питању Милан? То не могу да вам кажем, најбоље би било да позовете Рајковића и да га питате да ли га је Михајловић звао“, рекао је за наш портал спортски директор Звезде Блажо Раосављевић.

Постоји нека тајна веза између Михајловића и Рајковића. Као селектор Србије легендарни бомбардер из Борова села препознао је нешто у младом чувару мреже и позвао га под националну заставу, иако је у том тренутку био резервни голман Јагодине. Такође, Миланезима је преко потребан проверен чувар мреже. Од постојећих голмана само је Лопез сигуран, док Абијатију истиче уговор.

Агази ће сигурно да напусти клуб, Габри ће остати на позајмици у Карпију још годину дана, док ће у прву екипу бити регрутовани Донарума и Гори. Рекло би се конкуренција у којој би Предраг Рајковић имао шта да каже.

Питање је само шта ће на све то рећи челници Црвене звезде. Посебно, јер Рајковић може да оде само у случају понуде која би запушила многобројне финансијске рупе.
„Цена Рајковића после сјаја на Мундијалиту је реалтивна. Ако се појаве клубови из ТОП класе није немогуће да Звезда добије понуду од четири или пет милиона евра. Остали неће толико да дају за голмана. Без обзира на њхиове партије у последње време“, поручује менаџер младог голмана Зоран Стојадиновић.

Коментари / 0

Оставите коментар