Ostaje li Rajković uopšte u Zvezdi?!

Sportski direktor Zvezde - Imamo ponudu od tri miliona evra za Rajkovića, pitajte Mihu da li ga je zvao. „Mogu samo da kažem da je u pitanju ozbiljan klub“, ostao je zagonetan Blažo Raosavljević.

Fudbal 29.06.2015 | 09:20
Ostaje li Rajković uopšte u Zvezdi?!

Na Apeninskom poluostrvu vlada Rajkomanija! Tačnije u Milanu! Vest da je novi trener tog kluba Siniša Mihajlović zainteresovan da na San Siru dovede najboljeg mladog golmana sveta raspalila je maštu navijača Rosonera. Mnogi u aktuelnom čuvaru mreže Crvene zvezde vide rešenje za duše staze.

Međutim, situacija oko Predraga Rajkovića i dalje je obavijena gustom maglom. Čelnici Crvene zvezde imaju žarku želju da produže ugovor sa Rajkovićem, ali svesni su da bi vrlo lako u Ljutice Bogdana mogla da stigne nepristojna ponuda. Zvezda je pre Mundijalita bila zadovoljna obeštećenjem od 1,5 miliona evra, ali cena Rajkovića posle sjaja na Novom Zelandu je udvostručena.

Italijanski mediji su doslovce napisali da je Mihajlović Crvenoj zvezdi ponudio 3,5 miliona evra, ali da odgovorni iz Ljutice Bogdana traže 500 hiljada više.
„Tačno je da imamo ponudu za Predraga Rajkovića od tri miliona evra. I da je u pitanju veoma, veoma ozbiljan klub... Da li je u pitanju Milan? To ne mogu da vam kažem, najbolje bi bilo da pozovete Rajkovića i da ga pitate da li ga je Mihajlović zvao“, rekao je za naš portal sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević.

Postoji neka tajna veza između Mihajlovića i Rajkovića. Kao selektor Srbije legendarni bombarder iz Borova sela prepoznao je nešto u mladom čuvaru mreže i pozvao ga pod nacionalnu zastavu, iako je u tom trenutku bio rezervni golman Jagodine. Takođe, Milanezima je preko potreban proveren čuvar mreže. Od postojećih golmana samo je Lopez siguran, dok Abijatiju ističe ugovor.

Agazi će sigurno da napusti klub, Gabri će ostati na pozajmici u Karpiju još godinu dana, dok će u prvu ekipu biti regrutovani Donaruma i Gori. Reklo bi se konkurencija u kojoj bi Predrag Rajković imao šta da kaže.

Pitanje je samo šta će na sve to reći čelnici Crvene zvezde. Posebno, jer Rajković može da ode samo u slučaju ponude koja bi zapušila mnogobrojne finansijske rupe.
„Cena Rajkovića posle sjaja na Mundijalitu je realtivna. Ako se pojave klubovi iz TOP klase nije nemoguće da Zvezda dobije ponudu od četiri ili pet miliona evra. Ostali neće toliko da daju za golmana. Bez obzira na njhiove partije u poslednje vreme“, poručuje menadžer mladog golmana Zoran Stojadinović.

Komentari / 0

Ostavite komentar