Матос наредне три године у Звезди!

Бруно Оливеира де Матос наредне три године ће носити дрес Црвене звезде. То је епилог коначних преговора директора црвено-белих Звездана Терзића и менаџера Бразилца.

Фудбал 28.06.2015 | 17:00
Матос наредне три године у Звезди!

Матос би требало да буде већ сутра на тренингу, појачаће конкуренцију на левом крилу. Он на Маракану стиже из другог покушаја, пошто је већ једном преговарао, али су тада разговори прекинуту уз званично образложење да "нема квалитет за Звезду".

Истовремено контактирао га је и Партизан али је после припрема у Словенији и одлуке тренера Божовића Звезда интензивирала преговоре и окончани су на обострану корист.

- Завршили смо преговоре са Матосом. Он ће потписати уговор на три године. Сутра очекујемо централног нападача, Виеру, па ћемо на тај начин покрити све позиције у нападу, пошто Идан Веред кога смо довели игра на десном крилу. Сада је на тренеру Божовићу ко ће бити регистрован за Европу - рекао је директор клуба Звездан Терзић.

Много недоумица је изазвало питање колико Матос кошта. Ситуација је мало компликована али је решена. Он је играч бразилског клуба Еспириту Санти из града Колатина. У Нови Пазар је стигао на двогодишњу позајмицу (1+1). Звезда ће за његове услуге морати да плати 120.000 евра и то пола Бразилцима и пола Пазарцима.

Такође договорено је да по истом принципу Звезда исплати и 20 одсто од евентуалне следеће продаје Бразилца, који ће у првој години на Маракани зарађивати шест хиљада евра месечно.

Коментари / 0

Оставите коментар