Matos naredne tri godine u Zvezdi!

Bruno Oliveira de Matos naredne tri godine će nositi dres Crvene zvezde. To je epilog konačnih pregovora direktora crveno-belih Zvezdana Terzića i menadžera Brazilca.

Fudbal 28.06.2015 | 17:00
Matos naredne tri godine u Zvezdi!

Matos bi trebalo da bude već sutra na treningu, pojačaće konkurenciju na levom krilu. On na Marakanu stiže iz drugog pokušaja, pošto je već jednom pregovarao, ali su tada razgovori prekinutu uz zvanično obrazloženje da "nema kvalitet za Zvezdu".

Istovremeno kontaktirao ga je i Partizan ali je posle priprema u Sloveniji i odluke trenera Božovića Zvezda intenzivirala pregovore i okončani su na obostranu korist.

- Završili smo pregovore sa Matosom. On će potpisati ugovor na tri godine. Sutra očekujemo centralnog napadača, Vieru, pa ćemo na taj način pokriti sve pozicije u napadu, pošto Idan Vered koga smo doveli igra na desnom krilu. Sada je na treneru Božoviću ko će biti registrovan za Evropu - rekao je direktor kluba Zvezdan Terzić.

Mnogo nedoumica je izazvalo pitanje koliko Matos košta. Situacija je malo komplikovana ali je rešena. On je igrač brazilskog kluba Espiritu Santi iz grada Kolatina. U Novi Pazar je stigao na dvogodišnju pozajmicu (1+1). Zvezda će za njegove usluge morati da plati 120.000 evra i to pola Brazilcima i pola Pazarcima.

Takođe dogovoreno je da po istom principu Zvezda isplati i 20 odsto od eventualne sledeće prodaje Brazilca, koji će u prvoj godini na Marakani zarađivati šest hiljada evra mesečno.

Komentari / 0

Ostavite komentar