Е, то би био трансфер! Рома звала Касиљаса!

Голман је један од горућих проблема Роме неколико сезона уназад и Римљани по сваку цену желе да овог лета ангажују искусног и провереног чувара мреже! А ако је веровати италијанским медијима (туттомерцатоwеб вест доноси под вињетом ексклузивно) то би могла да буде права правцата трансфер бомба.

Фудбал 29.06.2015 | 08:40
Е, то би био трансфер! Рома звала Касиљаса!

Наиме, овај портал који се веома детаљно бави прелазним роком тврди да је Рома ступила у контакт са заступницима Икера Касиљаса и да је легендарни шпански голман заинтересован за италијанску авантуру. Прелиминарни разговори вођени су у току данашњег дана, а какав ће резултат бити могли бисмо да сазнамо колико почетком наредне недеље.

Да подсетимо, Касиљас има уговор са Реал Мадридом до 2017, али најаве да на Сантијаго Бернабеу стиже Давид Де Хеа поново су покренуле спекулације о његовој судбини. Такође, Икер није баш и љубави ни са навијачима мадридског клуба од финиша прошле сезоне и све то могло би да утиче на његову коначну одлуку. На све то, не треба заборавити да му Кејлор Навас опасно "дише за вратом", а Касиљас није неко ко воли да се ди на клупи.

Уколико би преговори Роме са искусним голманом резултирали евентуалном трансфером челници Вучице морали би добрано да завуку руку у касу, јер иако има 34 године шпански репрезентативац на тржишту вреди око 8.000.000 евра, а и годишња примања му нису занемарљива...

Неколико чувара мреже повезивано је овог лета са римским клубом међу којима и Петр Чех, Ромеро, Беговић, Перин...али нема сумње да би најатрактивније појачање био управо Касиљас.

Коментари / 0

Оставите коментар