E, to bi bio transfer! Roma zvala Kasiljasa!

Golman je jedan od gorućih problema Rome nekoliko sezona unazad i Rimljani po svaku cenu žele da ovog leta angažuju iskusnog i proverenog čuvara mreže! A ako je verovati italijanskim medijima (tuttomercatoweb vest donosi pod vinjetom ekskluzivno) to bi mogla da bude prava pravcata transfer bomba.

Fudbal 29.06.2015 | 08:40
E, to bi bio transfer! Roma zvala Kasiljasa!

Naime, ovaj portal koji se veoma detaljno bavi prelaznim rokom tvrdi da je Roma stupila u kontakt sa zastupnicima Ikera Kasiljasa i da je legendarni španski golman zainteresovan za italijansku avanturu. Preliminarni razgovori vođeni su u toku današnjeg dana, a kakav će rezultat biti mogli bismo da saznamo koliko početkom naredne nedelje.

Da podsetimo, Kasiljas ima ugovor sa Real Madridom do 2017, ali najave da na Santijago Bernabeu stiže David De Hea ponovo su pokrenule spekulacije o njegovoj sudbini. Takođe, Iker nije baš i ljubavi ni sa navijačima madridskog kluba od finiša prošle sezone i sve to moglo bi da utiče na njegovu konačnu odluku. Na sve to, ne treba zaboraviti da mu Kejlor Navas opasno "diše za vratom", a Kasiljas nije neko ko voli da se di na klupi.

Ukoliko bi pregovori Rome sa iskusnim golmanom rezultirali eventualnom transferom čelnici Vučice morali bi dobrano da zavuku ruku u kasu, jer iako ima 34 godine španski reprezentativac na tržištu vredi oko 8.000.000 evra, a i godišnja primanja mu nisu zanemarljiva...

Nekoliko čuvara mreže povezivano je ovog leta sa rimskim klubom među kojima i Petr Čeh, Romero, Begović, Perin...ali nema sumnje da bi najatraktivnije pojačanje bio upravo Kasiljas.

Komentari / 0

Ostavite komentar