Ана одушевила све вимблдонском хаљином - без грудњака!

Уочи наступа на Вимблдону, Ана Ивановић се на званичној забави учесница најважнијег тениског турнира на свету појавила у хаљини која је многе оставила без даха.

Тенис 28.06.2015 | 20:00
Ана одушевила све вимблдонском хаљином - без грудњака!

Да има фигуру на којој би јој могле позавидети многе жене света, Ана Ивановић је одавно показала.

Овога пута је показала и да не пати од уобичајене праксе за гламурозне догађаје, па се појавила на забави у раскошној хаљини - али и без грудњака испод ње.

Ана Ивановић је носила хаљину Стеле Мекартни, а својим изгледном привлачила је и бројне ТВ екипе које су се нашле на том догађају, а и бројне погледе знатижељних.

У изјави за БТ Спорт, наша тенисерка је истакла да се добро осећа пред почетак вимблдонских наступа.

"Припреме за Вимблдон су ми, заправо, биле врло добре. Нажалост, јесам изгубила рано у Бирмингему, али то ми је донело прилику да тренирам много, да се припремам и да радим на детаљима које сам желела да унапредим. Заиста осећам да ми се игра поправља и једва чекам да турнир почне".

Упитана да прокоментарише хаљину у којој се појавила на забави, Ана је уз велики осмех кратко рекла:

"Баш ми се свиђа боја!".

Ана Ивановић ће на Вимблдону најпре играти против 173. на свету, мало познате Кинескиње Ји-Фан Ксу. У другом колу би могла да се састане са Алисон ван Ујтванк или Бетани Матек-Сандс, у трећем са Белиндом Бенчић или Цветаном Пиронковом, а први већи изазов би је чекао у осмини финала где би могла да наиђе на Викторију Азаренку.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Кроат

28.06.2015 18:28

Не знам засто се толико писе о овој Ани није лоса али није ни несто екстра просјецна дјевојка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

29.06.2015 04:36

ТИ СИ ГЛУП.