Ana oduševila sve vimbldonskom haljinom - bez grudnjaka!

Uoči nastupa na Vimbldonu, Ana Ivanović se na zvaničnoj zabavi učesnica najvažnijeg teniskog turnira na svetu pojavila u haljini koja je mnoge ostavila bez daha.

Tenis 28.06.2015 | 20:00
Ana oduševila sve vimbldonskom haljinom - bez grudnjaka!

Da ima figuru na kojoj bi joj mogle pozavideti mnoge žene sveta, Ana Ivanović je odavno pokazala.

Ovoga puta je pokazala i da ne pati od uobičajene prakse za glamurozne događaje, pa se pojavila na zabavi u raskošnoj haljini - ali i bez grudnjaka ispod nje.

Ana Ivanović je nosila haljinu Stele Mekartni, a svojim izglednom privlačila je i brojne TV ekipe koje su se našle na tom događaju, a i brojne poglede znatiželjnih.

U izjavi za BT Sport, naša teniserka je istakla da se dobro oseća pred početak vimbldonskih nastupa.

"Pripreme za Vimbldon su mi, zapravo, bile vrlo dobre. Nažalost, jesam izgubila rano u Birmingemu, ali to mi je donelo priliku da treniram mnogo, da se pripremam i da radim na detaljima koje sam želela da unapredim. Zaista osećam da mi se igra popravlja i jedva čekam da turnir počne".

Upitana da prokomentariše haljinu u kojoj se pojavila na zabavi, Ana je uz veliki osmeh kratko rekla:

"Baš mi se sviđa boja!".

Ana Ivanović će na Vimbldonu najpre igrati protiv 173. na svetu, malo poznate Kineskinje Ji-Fan Ksu. U drugom kolu bi mogla da se sastane sa Alison van Ujtvank ili Betani Matek-Sands, u trećem sa Belindom Benčić ili Cvetanom Pironkovom, a prvi veći izazov bi je čekao u osmini finala gde bi mogla da naiđe na Viktoriju Azarenku.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Kroat

28.06.2015 18:28

Ne znam zasto se toliko pise o ovoj Ani nije losa ali nije ni nesto ekstra prosjecna djevojka.

ODGOVORITE
Name

SSSS

29.06.2015 04:36

TI SI GLUP.