Веред по доласку у Звезду: Видјећете какав сам дриблер!

Идан Веред је први Изрелац који ће бранити боје Црвене звезде, а како каже ни једног тренутка се није двоумио када је добио позив са “Маракане”. Сео је у авион и за један дан посао је био завршен па ће наредне две сезоне играти за црвено-беле.

Фудбал 28.06.2015 | 12:20
Веред по доласку у Звезду: Видјећете какав сам дриблер!

“Знам за Звезду, чуо сам пуно о њој, знам колико је велики клуб у европским размерама. дошао сам у Београд да побеђујем пред фантастичним навијачима”, почео је причу за Блицспорт Веред, а потом је наставио “У Макабију из Хаифе ме је тренирао Александар Станојевић и он ми је рекао доста лепих ствари о вашем фудбалу и овом клубу. Потом сам сам погледао на интернету и прочитао доста о Црвеној звезди”

Изрелац не крије да је имао додатни мотив да дође у Звезду.

“Желео сам да играм у неком великом клубу у Европи. Мислим да сам добро изабрао. Могу да будем добар у Звезди, да помогнем екипи да буде шампион, да заједно будемо добри”

Ново Звездино десно крило једва чека да види пуну “Маракану”.

“Биће ми задовољство да играм пред овим навијачима. Чуо сам да су међу најбољима на свету. Желим да им пружим то задовољство да уживају у победама и да видим све по чему су толико чувени”, каже Веред

Он је објаснио на којим позицијама може да игра.

“Примарно ми је десно крило, али играм и на левом, као и класичну “десетку” иза нападача. Где год ме тренер буде видео, није ми проблем”.

Прича је да је Изрелац одличан дриблер

“Видећете”, кроз широк осмех је прокоментарисао.

Волео би да може да бира број на дресу...

“Број 11 ми је омиљен. тражићу њега. Ипак, ако је заузет узећу 23 због Мајкла Џордана”, закључио је Веред.

Терзић: Идан има бонусе за трофеје

Према незваничним информацијама Варед неће изаћи из предвиђеног оквира за плате, па ће зарађивати седам хиљада евра месечно. Ипак, та информација није добила званичну потврду.

“Једно решење на крилним позицијама смо нашли, тражићемо још једно. Веред је одлично појачање, а нама је десно крило била најдефицитарнија позиција. Дошао је без обештећења за нама потпуно прихватљиву плату, али смо му због тога дали добре бонусе јер верујем да ћемо са њим освајати трофеје”, рекао је Звездан Терзић директор Црвене звезде.

Коментари / 0

Оставите коментар