Vered po dolasku u Zvezdu: Vidjećete kakav sam dribler!

Idan Vered je prvi Izrelac koji će braniti boje Crvene zvezde, a kako kaže ni jednog trenutka se nije dvoumio kada je dobio poziv sa “Marakane”. Seo je u avion i za jedan dan posao je bio završen pa će naredne dve sezone igrati za crveno-bele.

Fudbal 28.06.2015 | 12:20
Vered po dolasku u Zvezdu: Vidjećete kakav sam dribler!

“Znam za Zvezdu, čuo sam puno o njoj, znam koliko je veliki klub u evropskim razmerama. došao sam u Beograd da pobeđujem pred fantastičnim navijačima”, počeo je priču za Blicsport Vered, a potom je nastavio “U Makabiju iz Haife me je trenirao Aleksandar Stanojević i on mi je rekao dosta lepih stvari o vašem fudbalu i ovom klubu. Potom sam sam pogledao na internetu i pročitao dosta o Crvenoj zvezdi”

Izrelac ne krije da je imao dodatni motiv da dođe u Zvezdu.

“Želeo sam da igram u nekom velikom klubu u Evropi. Mislim da sam dobro izabrao. Mogu da budem dobar u Zvezdi, da pomognem ekipi da bude šampion, da zajedno budemo dobri”

Novo Zvezdino desno krilo jedva čeka da vidi punu “Marakanu”.

“Biće mi zadovoljstvo da igram pred ovim navijačima. Čuo sam da su među najboljima na svetu. Želim da im pružim to zadovoljstvo da uživaju u pobedama i da vidim sve po čemu su toliko čuveni”, kaže Vered

On je objasnio na kojim pozicijama može da igra.

“Primarno mi je desno krilo, ali igram i na levom, kao i klasičnu “desetku” iza napadača. Gde god me trener bude video, nije mi problem”.

Priča je da je Izrelac odličan dribler

“Videćete”, kroz širok osmeh je prokomentarisao.

Voleo bi da može da bira broj na dresu...

“Broj 11 mi je omiljen. tražiću njega. Ipak, ako je zauzet uzeću 23 zbog Majkla Džordana”, zaključio je Vered.

Terzić: Idan ima bonuse za trofeje

Prema nezvaničnim informacijama Vared neće izaći iz predviđenog okvira za plate, pa će zarađivati sedam hiljada evra mesečno. Ipak, ta informacija nije dobila zvaničnu potvrdu.

“Jedno rešenje na krilnim pozicijama smo našli, tražićemo još jedno. Vered je odlično pojačanje, a nama je desno krilo bila najdeficitarnija pozicija. Došao je bez obeštećenja za nama potpuno prihvatljivu platu, ali smo mu zbog toga dali dobre bonuse jer verujem da ćemo sa njim osvajati trofeje”, rekao je Zvezdan Terzić direktor Crvene zvezde.

Komentari / 0

Ostavite komentar