Ди Марија: Нећу да идем нигдје!

Анхел Ди Марија не жели да напусти Манчестер јунајтед, упркос томе што је имао сезону за заборав. "Већ сам пролазио кроз сличну ситуацију у каријери и изборио сам се. Успећу и сада", поручио Аргентинац.

Фудбал 28.06.2015 | 12:00
Ди Марија: Нећу да идем нигдје!

Манчестер јунајтед довео је Анхела ди Марију за астрономских 60 милиона фунти, а он није оправдао очекивања у првој сезони.

Аргентинац је разочаран својим наступима за тим са "Олд Трафорда", у којем је у финишу сезоне изгубио и место у стартној постави.

Упркос томе, јасно је ставио до знања да не жели да напусти Манчестер јунајтед.

Каже да је већ једном у каријери пролазио кроз сличну ситуацију и да је спреман да и овог пута из ње изађе као победник.

"Осећам разочарање пошто се ствари не одвијају како желим. Добро сам почео сезону, давао голове и асистирао, али тешко ми је да објасним зашто касније нисам играо. Нисам био стандардан, хоћу више да играм, али нећу да напустим клуб. И у Реалу сам једно време био у сличној ситуацији, па сам се изборио", рекао је Ди Марија за "Дејли експрес".

Он је у финишу сезоне изгубио место у стартних 11 играча, пошто је менаџер Луј ван Гал више поверења имао у Хуана Мату и Ешлија Јанга.

Барселона, Бајерн и Пари сен Жермен хтели су већ овог лета да га доведу у своје редове, али Ди Марија не жели са Острва.

Ди Марија је укупно за Манчестер јунајтед одиграо 32 утакмице и постигао четири гола.

Коментари / 0

Оставите коментар