Di Marija: Neću da idem nigdje!

Anhel Di Marija ne želi da napusti Mančester junajted, uprkos tome što je imao sezonu za zaborav. "Već sam prolazio kroz sličnu situaciju u karijeri i izborio sam se. Uspeću i sada", poručio Argentinac.

Fudbal 28.06.2015 | 12:00
Di Marija: Neću da idem nigdje!

Mančester junajted doveo je Anhela di Mariju za astronomskih 60 miliona funti, a on nije opravdao očekivanja u prvoj sezoni.

Argentinac je razočaran svojim nastupima za tim sa "Old Traforda", u kojem je u finišu sezone izgubio i mesto u startnoj postavi.

Uprkos tome, jasno je stavio do znanja da ne želi da napusti Mančester junajted.

Kaže da je već jednom u karijeri prolazio kroz sličnu situaciju i da je spreman da i ovog puta iz nje izađe kao pobednik.

"Osećam razočaranje pošto se stvari ne odvijaju kako želim. Dobro sam počeo sezonu, davao golove i asistirao, ali teško mi je da objasnim zašto kasnije nisam igrao. Nisam bio standardan, hoću više da igram, ali neću da napustim klub. I u Realu sam jedno vreme bio u sličnoj situaciji, pa sam se izborio", rekao je Di Marija za "Dejli ekspres".

On je u finišu sezone izgubio mesto u startnih 11 igrača, pošto je menadžer Luj van Gal više poverenja imao u Huana Matu i Ešlija Janga.

Barselona, Bajern i Pari sen Žermen hteli su već ovog leta da ga dovedu u svoje redove, ali Di Marija ne želi sa Ostrva.

Di Marija je ukupno za Mančester junajted odigrao 32 utakmice i postigao četiri gola.

Komentari / 0

Ostavite komentar