Гроф: Хоћемо појачања, а немамо пара!

Тренер Црвене звезде Миодраг Гроф Божовић рекао је да су ’црвено-бели’ закаснили са прелазним роком, али је признао да клуб нема пара за појачања.

Фудбал 28.06.2015 | 09:40
Гроф: Хоћемо појачања, а немамо пара!

Вицешампиона Србије прва такмичарска утакмица у новој сезони очекује у четвртак, када дочекује казахстански Каират у првом колу квалификација за Лигу Европе.

Божовић не крије да се надао да ће већ имати обећана појачања, а за прво коло за сада је регистрован само Јован Рендулић.

„Закаснило се са прелазним роком, и то дебело. Шта да се ради, не можете се појачавати без пара. Ми се појачавамо, преговарамо, а тренутно је ’лова’ у магли. Ми тренутно преговарамо са играчима без жуте банке са, да парафразирам, 400 евра за прелазни рок. Ко ће доћи нисам сигуран док га не видим на тренингу. Шта је ту је. Само кажем...“, рекао је Божовић.

’Црвено-беле’ је у петак појачао Израелац Идан Веред, који би требало да буде џокер за утакмицу са Каиратом, иако Џошуа Паркер на тој позицији игра веома добро.

„Израелац је добар играч, видели смо, а о њему смо добили најбоље информације од људи са којима је радио и с којима је играо. Мислим да може да се брзо уклопи. Што се тиче Паркера, на њега најозбиљније рачунам. По мом мишљењу је одиграо изванредно последњу утакмицу, чак сјајно у дефанзиви“, истакао је Божовић.

Коментари / 0

Оставите коментар