Grof: Hoćemo pojačanja, a nemamo para!

Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović rekao je da su ’crveno-beli’ zakasnili sa prelaznim rokom, ali je priznao da klub nema para za pojačanja.

Fudbal 28.06.2015 | 09:40
Grof: Hoćemo pojačanja, a nemamo para!

Vicešampiona Srbije prva takmičarska utakmica u novoj sezoni očekuje u četvrtak, kada dočekuje kazahstanski Kairat u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Božović ne krije da se nadao da će već imati obećana pojačanja, a za prvo kolo za sada je registrovan samo Jovan Rendulić.

„Zakasnilo se sa prelaznim rokom, i to debelo. Šta da se radi, ne možete se pojačavati bez para. Mi se pojačavamo, pregovaramo, a trenutno je ’lova’ u magli. Mi trenutno pregovaramo sa igračima bez žute banke sa, da parafraziram, 400 evra za prelazni rok. Ko će doći nisam siguran dok ga ne vidim na treningu. Šta je tu je. Samo kažem...“, rekao je Božović.

’Crveno-bele’ je u petak pojačao Izraelac Idan Vered, koji bi trebalo da bude džoker za utakmicu sa Kairatom, iako Džošua Parker na toj poziciji igra veoma dobro.

„Izraelac je dobar igrač, videli smo, a o njemu smo dobili najbolje informacije od ljudi sa kojima je radio i s kojima je igrao. Mislim da može da se brzo uklopi. Što se tiče Parkera, na njega najozbiljnije računam. Po mom mišljenju je odigrao izvanredno poslednju utakmicu, čak sjajno u defanzivi“, istakao je Božović.

Komentari / 0

Ostavite komentar