Ново појачање?! Хуго Виеира води напад Црвене звезде?!

На ангажовању искусног Португалца инсистира шеф стручног штаба Миодраг Божовић.

Фудбал 26.06.2015 | 21:20
Ново појачање?! Хуго Виеира води напад Црвене звезде?!

Трљају руке навијачи Црвене звезде у последњих 48 сати. Трансфер Израелца Идана Верада је озваничен, на врата највећег српског стадиона куцају аргентински бек Луис Ибањез и Бразилац Бруно Матос. А шлаг на торту требало би да представља појачање из Русије.

Руководство Црвене звезде схватило је да им за озбиљне овосезонске амбиције недостаје још један класичан центарфор. Бројни нападачи понуђени су одговорнима из Љутице Богдана, али тренер Миодраг Гроф Божовић верује да би капитално појачање за овај тим представљао долазак Португалца Хуга Фелипеа Оливеире, познатијег као Хуго Виера, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт. Реч је о 26-годишњем Португалцу који је претходну сезону провео у Торпеду из Москве. Отуда је Божовић савршено упознат са његовим квалитетима.

Виеира има завидно искуство, мада у последње време није био претерано ефикасан. Играо је за Есторил, Жил Висенте, Бенфику, Спортинг из Хихона и Брагу. Прошле сезоне у дресу Торпеда је постигао само три гола. Ипак и поред тога Божовић је убеђен да би са њим Црвена звезда имала комплетирану офанзивну линију.

И поред тога што је контакт са Хуго Виером успостављен, трансфер још није ушао у завршну фазу. Према појединим информацијама искусни Португалац тражи изузетно висока примања...Међутим, челници Црвене звезде убеђени су да ће дипломатијом сломити једну од жеља Миодрага Грофа Божовића. Као што су успели у случају Ибањеза.

Од класичних нападача Миодраг Божовић тренутно може да се ослони на Петра Орландића и Луку Јовића. Високи Црногорац је тренутно у предности, пре свега због чињенице да је Јовић имао проблема са повредом колена.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

цудо

26.06.2015 19:31

А са цим мисле да им плате они не долазе да пасу траву на Маракани .Ја мислим да са њима неце моци на вересију као са насим Момцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗИЗЗУ

26.06.2015 19:46

ХАХАХ НАЈАЦ ПОЈАЦАЊЕ ИЗ ТОРПЕДА ИЗ МОСКВЕ Е НА СТА СПАДЕ КУЦА ЈУГОВИЦА

ОДГОВОРИТЕ