Novo pojačanje?! Hugo Vieira vodi napad Crvene zvezde?!

Na angažovanju iskusnog Portugalca insistira šef stručnog štaba Miodrag Božović.

Fudbal 26.06.2015 | 21:20
Novo pojačanje?! Hugo Vieira vodi napad Crvene zvezde?!

Trljaju ruke navijači Crvene zvezde u poslednjih 48 sati. Transfer Izraelca Idana Verada je ozvaničen, na vrata najvećeg srpskog stadiona kucaju argentinski bek Luis Ibanjez i Brazilac Bruno Matos. A šlag na tortu trebalo bi da predstavlja pojačanje iz Rusije.

Rukovodstvo Crvene zvezde shvatilo je da im za ozbiljne ovosezonske ambicije nedostaje još jedan klasičan centarfor. Brojni napadači ponuđeni su odgovornima iz Ljutice Bogdana, ali trener Miodrag Grof Božović veruje da bi kapitalno pojačanje za ovaj tim predstavljao dolazak Portugalca Huga Felipea Oliveire, poznatijeg kao Hugo Viera, saznaje MOZZART Sport. Reč je o 26-godišnjem Portugalcu koji je prethodnu sezonu proveo u Torpedu iz Moskve. Otuda je Božović savršeno upoznat sa njegovim kvalitetima.

Vieira ima zavidno iskustvo, mada u poslednje vreme nije bio preterano efikasan. Igrao je za Estoril, Žil Visente, Benfiku, Sporting iz Hihona i Bragu. Prošle sezone u dresu Torpeda je postigao samo tri gola. Ipak i pored toga Božović je ubeđen da bi sa njim Crvena zvezda imala kompletiranu ofanzivnu liniju.

I pored toga što je kontakt sa Hugo Vierom uspostavljen, transfer još nije ušao u završnu fazu. Prema pojedinim informacijama iskusni Portugalac traži izuzetno visoka primanja...Međutim, čelnici Crvene zvezde ubeđeni su da će diplomatijom slomiti jednu od želja Miodraga Grofa Božovića. Kao što su uspeli u slučaju Ibanjeza.

Od klasičnih napadača Miodrag Božović trenutno može da se osloni na Petra Orlandića i Luku Jovića. Visoki Crnogorac je trenutno u prednosti, pre svega zbog činjenice da je Jović imao problema sa povredom kolena.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

cudo

26.06.2015 19:31

A sa cim misle da im plate oni ne dolaze da pasu travu na Marakani .Ja mislim da sa njima nece moci na veresiju kao sa nasim Momcima.

ODGOVORITE
Name

ZIZZU

26.06.2015 19:46

HAHAH NAJAC POJACANJE IZ TORPEDA IZ MOSKVE E NA STA SPADE KUCA JUGOVICA

ODGOVORITE