Бугари најављују ново бугарско појачање Партизана!

Бандаловски и Божинов „сређују“ да Иван Стојанов дође у Хумску! Крилном везисти ЦСКА 30. јуна истиче уговор, траже га Немци и Руси...

Фудбал 27.06.2015 | 16:40
Бугари најављују ново бугарско појачање Партизана!

Зимус је стигао Иван Бандаловски и оставио коректан утисак, недавно је ангажован Валери Божинов и према речима Зорана Милинковића већ се уклопио у амбијент око Партизана, а постоји могућност да црно-бели ангажују и трећег Бугарина. Реч је о Ивану Стојанову (32), првотимцу ЦСКА из Софије који би према писању медија из суседства ускоро могао да дође у Хумску 1.

И то без обештећења, с обзиром да ће од 30. јуна бити слободан играч, истиче угвор са клубом у коме је провео једну сезону. Стојанов игра на месту крилног везисте и ако се овај посао реализује предстаљао би замену за Андрију Живковића који готово сигурно одлази у иностранство, можда и Петра Грбића за кога постоји интересовање јужнокорејског Сеула.

Заговорници идеје да Иван Стојанов дође у Хумску 1 су његови земљаци Бандаловски и Божинов, наводно су тренеру Зорану Милинковићу испричали све најбоље о квалитетима искусног фудбалера средине терена, а у контакту са играчем предочили му како је Партизан сјајна средина у којој ће моћи да игра Европу и имати прилику да осваја трофеје.

Питање је, међутим, колико је Партизан озбиљан у намери да ангажује Стојанова и хоће ли, ако „загризе“, успети да се избори са конкуренцијом, с обзиром да Ивана тражи и немачки друголигаш Ауе Езгебирге, као и неколико руских клубова.

Иван Стојанов је у сећању Гробара остао као један од фудбалер Лудогореца који је у лето 2013. избацио Парни ваљак из квалификација за Лигу шампиона, а осим за тим из Разграда и софијски ЦСКА током каријере играо је за Сливен, Штутгарт и Аланију из Владикавказа. Репрезентативац Бугарске био је 12 пута.

Коментари / 0

Оставите коментар