Bugari najavljuju novo bugarsko pojačanje Partizana!

Bandalovski i Božinov „sređuju“ da Ivan Stojanov dođe u Humsku! Krilnom vezisti CSKA 30. juna ističe ugovor, traže ga Nemci i Rusi...

Fudbal 27.06.2015 | 16:40
Bugari najavljuju novo bugarsko pojačanje Partizana!

Zimus je stigao Ivan Bandalovski i ostavio korektan utisak, nedavno je angažovan Valeri Božinov i prema rečima Zorana Milinkovića već se uklopio u ambijent oko Partizana, a postoji mogućnost da crno-beli angažuju i trećeg Bugarina. Reč je o Ivanu Stojanovu (32), prvotimcu CSKA iz Sofije koji bi prema pisanju medija iz susedstva uskoro mogao da dođe u Humsku 1.

I to bez obeštećenja, s obzirom da će od 30. juna biti slobodan igrač, ističe ugvor sa klubom u kome je proveo jednu sezonu. Stojanov igra na mestu krilnog veziste i ako se ovaj posao realizuje predstaljao bi zamenu za Andriju Živkovića koji gotovo sigurno odlazi u inostranstvo, možda i Petra Grbića za koga postoji interesovanje južnokorejskog Seula.

Zagovornici ideje da Ivan Stojanov dođe u Humsku 1 su njegovi zemljaci Bandalovski i Božinov, navodno su treneru Zoranu Milinkoviću ispričali sve najbolje o kvalitetima iskusnog fudbalera sredine terena, a u kontaktu sa igračem predočili mu kako je Partizan sjajna sredina u kojoj će moći da igra Evropu i imati priliku da osvaja trofeje.

Pitanje je, međutim, koliko je Partizan ozbiljan u nameri da angažuje Stojanova i hoće li, ako „zagrize“, uspeti da se izbori sa konkurencijom, s obzirom da Ivana traži i nemački drugoligaš Aue Ezgebirge, kao i nekoliko ruskih klubova.

Ivan Stojanov je u sećanju Grobara ostao kao jedan od fudbaler Ludogoreca koji je u leto 2013. izbacio Parni valjak iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a osim za tim iz Razgrada i sofijski CSKA tokom karijere igrao je za Sliven, Štutgart i Alaniju iz Vladikavkaza. Reprezentativac Bugarske bio je 12 puta.

Komentari / 0

Ostavite komentar