Мандарић: Можда купим Жељу?!

Амерички бизнисмен српског поријекла Милан Мандарић размишља да уложи новац у сарајевски Жељезничар!

Фудбал 27.06.2015 | 22:40
Мандарић: Можда купим Жељу?!

"Дневни аваз" у броју од петка објавио је интервју са некадашњим власником енглеских клубова Портсмут, Лестер и Шефилд венсдеј које је од банкрота спасио управо Мандарић, поријеклом из Лике али је највећи дио живота провео у Новом Саду.

Откако је Винсент Тан постао "амиџа" (стриц) у Фудбалском клубу Сарајево, који је потом освојио титулу, много се у медијима у Босни и Херцеговини говорило о приватизацији и осталих клубова из Премијер лиге Босне и Херцеговине.

"Чуо сам за Тана и волио бих га упознати. Знам да је помогао Сарајево и да је тим с 'Кошева' постао шампион. И у Енглеској је цијењен, његов Кардиф је прошле године био у Премијер лиги Енглеске, медији га хвале", рекао је Мандарић сарајевском дневнику.

На директно питање да ли постоји могућност да крене Тановим стопама, али у Жељезничару обзиром да екипа са "Грбавице" носи плаве боје које су имали његови клубови (Лестер, Портсмут, Шефилд вендсдеј), Мандарић је одговорио потврдно.

"Никад се не зна. Искрено, идем за тим да имам неколико клубова у региону. Сад сам инвестирао у љубљанску Олимпију и открићу вам, интересује ме Жељезничар. Требаће ми времена, а није искључено да једног дана уложим у тај трофејни клуб. Увијек сам поштовао играче из БиХ".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

??????

27.06.2015 22:01

Брате србине а борац, турбина, радник???

ОДГОВОРИТЕ