Милан Степанов појачао Сарајево!

Некадашњи фудбалер Војводине, Трабзона, Порта и Бурсе, Милан Степанов прешао у Сарајево!

Фудбал 26.06.2015 | 16:40
Милан Степанов појачао Сарајево!

Милан Степанов се сваке године "враћао" у Србију. Сваки прелазни рок био је обележен и медијским шпекулацијама о томе како би овај искусни штопер могао да појача Партизан, Црвену звезду, да се врати у Војводину...

Догодио се и тај дан! Степанов се заиста вратио на овај, балкански простор. Али, не у Србију, већ у Босну и Херцеговину. Тачније у ФК Сарајево, шампиона БиХ!

Потписао је двогодишњи уговор.

Степанов, иначе, није одиграо ниједан меч у 2015. години, а од 2013. одиграо је само 10 утакмица!

На представљању у Сарајево, некадашњи млади репрезентативац Србије, изјавио је да "не воли много да прича са медијима, већ искључиво на терену".

"У првом контакту са челницима Сарајева видео сам да су људи коректни. Шампион је шампион и то треба да се поштује. Кроз целу каријеру сам се водио тиме да треба увек давати максимум и мислим да овај клуб и ови играчи тек треба да направе нешто", рекао је Степанов.

Он је истакао да је дошао да помогне својим искуством.

"Ово је фудбал, ово је професионализам. Упознаћете ме и какав сам као играч и као човек", додао је рођени Новосађанин, уз опаску:

"Не познајем баш најбоље лигу БиХ, јер сам десет година играо напољу. Играо сам у многим клубовима, играо сам у различитим срединама, у другим културама, међу другим верама и надам се да ћу се и овде брзо привићи и навићи".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Босанац

26.06.2015 14:54

Добро нам дошао и пуно среће...

ОДГОВОРИТЕ