Milan Stepanov pojačao Sarajevo!

Nekadašnji fudbaler Vojvodine, Trabzona, Porta i Burse, Milan Stepanov prešao u Sarajevo!

Fudbal 26.06.2015 | 16:40
Milan Stepanov pojačao Sarajevo!

Milan Stepanov se svake godine "vraćao" u Srbiju. Svaki prelazni rok bio je obeležen i medijskim špekulacijama o tome kako bi ovaj iskusni štoper mogao da pojača Partizan, Crvenu zvezdu, da se vrati u Vojvodinu...

Dogodio se i taj dan! Stepanov se zaista vratio na ovaj, balkanski prostor. Ali, ne u Srbiju, već u Bosnu i Hercegovinu. Tačnije u FK Sarajevo, šampiona BiH!

Potpisao je dvogodišnji ugovor.

Stepanov, inače, nije odigrao nijedan meč u 2015. godini, a od 2013. odigrao je samo 10 utakmica!

Na predstavljanju u Sarajevo, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, izjavio je da "ne voli mnogo da priča sa medijima, već isključivo na terenu".

"U prvom kontaktu sa čelnicima Sarajeva video sam da su ljudi korektni. Šampion je šampion i to treba da se poštuje. Kroz celu karijeru sam se vodio time da treba uvek davati maksimum i mislim da ovaj klub i ovi igrači tek treba da naprave nešto", rekao je Stepanov.

On je istakao da je došao da pomogne svojim iskustvom.

"Ovo je fudbal, ovo je profesionalizam. Upoznaćete me i kakav sam kao igrač i kao čovek", dodao je rođeni Novosađanin, uz opasku:

"Ne poznajem baš najbolje ligu BiH, jer sam deset godina igrao napolju. Igrao sam u mnogim klubovima, igrao sam u različitim sredinama, u drugim kulturama, među drugim verama i nadam se da ću se i ovde brzo privići i navići".

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bosanac

26.06.2015 14:54

Dobro nam došao i puno sreće...

ODGOVORITE