Мурић дефинитивно остаје у Партизану!

Словенац ће, без икакве дилеме, носити црно-бели дрес и у новој сезони.

Кошарка 27.06.2015 | 11:40
Мурић дефинитивно остаје у Партизану!

Суочен са обновљеном повредом рамена, кошаркаш Партизана Едо Мурић морао је да заврши сезону пре саиграча и да оде на операцију. Пред њим је вишемесечни опоравак, после којег ће поново обући црно-бели дрес и стати на чело нове екипе Душка Вујоевића.

Потврду останка борбеног Словенца у Хумској већ је јавно саопштио и његов тренер, а у четвртак увече исту поруку послао је и његов менаџер, Миодраг Ражнатовић.

"Мурић ће остати у Партизану, недвосмислено", изјавио је утицајни агент телевизији СОС канал.

Током сезоне, спекулисано је да је за Мурића озбиљно заинтересован Армани. Ражнатовић је говорио и о томе.

"Врло је тешко рећи да је био на прагу Арманија. Сигурно је само рећи да је тај клуб показао велики интерес за њега, што није ни чудо, јер је дао 37 поена против њих у припремном периоду. Долазили су да гледају утакмице у полуфиналној серији АБА лиге, где је такође добро играо и верујем да би постојале реалне шансе да настави каријеру у Италији се није повредио и да се нису догодили тектонски потреси у миланском клубу"

У међувремену, један Ражнатовићев клијент напустио је Хумску ове недеље. После пет година, капитен црно-белих Драган Милосављевић раздужио је опрему Партизана и отишао у Албу, код Саше Обрадовића.

"Тачно...Драган Милосављевић потписао је двогодишњи уговор. Био је дуго њихова жеља, били су прошле године врло незадовољни што и тако повређен није дошао, али он је сматрао да није завршио посао у Партизану, па је остао још годину. Сигуран сам да је одабрао право место за почетак иностране каријере - прави клуб и правог тренера".

О својим осталим клијентима у црно-белом табору, Ражнатовић није хтео да говори.

"Прерано је још за те разговоре. И њима тек предстоје састанци. Тек ће се, можда, следеће недеље нешто конкретније знати", подвукао је.

Коментари / 0

Оставите коментар