Murić definitivno ostaje u Partizanu!

Slovenac će, bez ikakve dileme, nositi crno-beli dres i u novoj sezoni.

Košarka 27.06.2015 | 11:40
Murić definitivno ostaje u Partizanu!

Suočen sa obnovljenom povredom ramena, košarkaš Partizana Edo Murić morao je da završi sezonu pre saigrača i da ode na operaciju. Pred njim je višemesečni oporavak, posle kojeg će ponovo obući crno-beli dres i stati na čelo nove ekipe Duška Vujoevića.

Potvrdu ostanka borbenog Slovenca u Humskoj već je javno saopštio i njegov trener, a u četvrtak uveče istu poruku poslao je i njegov menadžer, Miodrag Ražnatović.

"Murić će ostati u Partizanu, nedvosmisleno", izjavio je uticajni agent televiziji SOS kanal.

Tokom sezone, spekulisano je da je za Murića ozbiljno zainteresovan Armani. Ražnatović je govorio i o tome.

"Vrlo je teško reći da je bio na pragu Armanija. Sigurno je samo reći da je taj klub pokazao veliki interes za njega, što nije ni čudo, jer je dao 37 poena protiv njih u pripremnom periodu. Dolazili su da gledaju utakmice u polufinalnoj seriji ABA lige, gde je takođe dobro igrao i verujem da bi postojale realne šanse da nastavi karijeru u Italiji se nije povredio i da se nisu dogodili tektonski potresi u milanskom klubu"

U međuvremenu, jedan Ražnatovićev klijent napustio je Humsku ove nedelje. Posle pet godina, kapiten crno-belih Dragan Milosavljević razdužio je opremu Partizana i otišao u Albu, kod Saše Obradovića.

"Tačno...Dragan Milosavljević potpisao je dvogodišnji ugovor. Bio je dugo njihova želja, bili su prošle godine vrlo nezadovoljni što i tako povređen nije došao, ali on je smatrao da nije završio posao u Partizanu, pa je ostao još godinu. Siguran sam da je odabrao pravo mesto za početak inostrane karijere - pravi klub i pravog trenera".

O svojim ostalim klijentima u crno-belom taboru, Ražnatović nije hteo da govori.

"Prerano je još za te razgovore. I njima tek predstoje sastanci. Tek će se, možda, sledeće nedelje nešto konkretnije znati", podvukao je.

Komentari / 0

Ostavite komentar