Град мистериозно мртвих и несталих жена

Амерички Федерални истражни биро укључио се у истрагу поводом нестанака и убистава који су се у протеклих 13 месеци догодили у градићу Чиликоти, у Охају. Породице и пријатељи жртава сматрају да је то требало да се деси много раније, али се ипак надају напретку у истрази.

Свијет 26.06.2015 | 08:01
Град мистериозно мртвих и несталих жена

Ванда Лемонс је само једна од несталих жена

Од маја прошле године у овом месту од 22.000 становника нестало је шест жена, претежно двадесетих или тридесетих година, од којих су четири нађене мртве.

Већина жртава су користиле дрогу, а најмање три су биле зависне од хероина, сазнаје АБЦ Неwс из разговора с њиховим породицама. Њихови пријатељи кажу да су се неке од жена проституисале, а мајка једне од жртава верује да је то разлог што се полиција није раније умешала.

Шарлот Трего је прва нестала

Прва је нестала Шарлот Трего. “Последњи пут сам разговарала са Шарлот трећег маја 2014”, испричала је њена мајка Ивон Богс за АБЦ Неwс. “Рекла ми је: ‘Мама, спремна сам да дођем кући и подвргнем се одвикавању од дроге.’”.

Тамека Линч је нестала истог дана, а касније се испоставило да су се она и Шарлот познавале. Тело Линчове нађено је три недеље касније, 24. маја, у речици Пејнт Крик, која протиче поред Чиликотија. Њена мајка Ејнџела Робинсон открива да јој је полиција рекла да је Тамека умрла пре него што је бачена у реку, што, сматра она, наводи на закључак да није умрла несрећним случајем.

Тамека Линч је умрла пре него што је бачена у реку

“Веома се бојала воде. Није ишла на пливање и плашила се шуме”, каже она.

Ванда Лемонс (37) нестала је шест месеци касније. Мајка је петоро деце и има двоје унучади. Њена мајка Дајана Вилет рекла је за АБЦ Њуз да је њена ћерка у време када је нестала “користила дрогу”, укључујући и хероин, али да није сигурна да ли се бавила проституцијом.

Ванда Лемонс на породичној фотографији

Шаста Химелрик је четврта жена која је нестала, на Божић, 25. децембра 2014. Лист “Чиликоти газет” писао је да је двадесетогодишња девојка била трудна и да је њено тело нађено у оближњој реци, другог јануара 2015. Приликом обдукције у њеном телу су пронађени трагови оксикодона и кокаина, али дозе нису биле смртоносне. Истражни судија је оценио да је реч о самоубиству, јер на телу “није било трагова повреда нанетих пре наступања смрти”.

Тифани Сејри је нестала 11. маја. После двомесечне потраге, тело мајке двоје деце нађено је у шуми 20. јуна, умотано у чаршав.

“Бесан сам и дубоко несрећан. Све што знам је да ћемо те ухватити, ко год да си, долазимо по тебе”, рекао је њен отац Томас Кан на каналу WСYX.

Како наводи “Чиликоти газет”, истражитељи испитују да ли је случај Тимберли Клејтон, која је убијена из ватреног оружја, повезан са осталим случајевима, мада је полиција обелоданила име осумњиченог за њено убиство.

Извор: абцнеwс.го.цом/Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

То је неко

26.06.2015 08:28

с Едиповим комплексом. Најврјероватније лијецен на психијатрији за нерјесене односе с мајком. Све зртве иако младе дјелују доста старије и озбиљније. Тип мама у раним 40-тим с дјетом од 8-9 година.

ОДГОВОРИТЕ