Договор пао! Кузмановић у Вотфорду!

Вотфорд ће ипак имати Србина у повратничкој сезони у елити.

Фудбал 26.06.2015 | 21:40
Договор пао! Кузмановић у Вотфорду!

Један Србин отишао - а други долази. После Славише Јокановића, који је увео Вотфорд у Премијер лигу, сва је прилика да ће Стршљенови имати једног човека са неших простора у свлачионици. Реч је о Здравку Кузмановићу (27) кога само ситнице деле од трансфера у Енглеску.

Како јављају острвски и италијански медији, челници Вотфорда и Интера су се договорили да искусни везиста пређе на Викариџ роуд и то за обештећење од 3.000.000 евра. Чека се само потпис играча, а после последњих дешавања на стадиону Ђузепе Меаца најлогичније је да Кузмановић подигне сидро и отисне се на нову дестинацију. Разлог томе је долазак доскорашњег првотимца Монака Жофрија Кондогбије и најављени трансфер Ђанелија Имбуле из Марсеља, што значи да су Неразури попунили позицији задњег везног за наредну сезону и да Роберто Манчини очигледно у њој не рачуна на некадашњег репрезентативца Србије.

Кузмановић би дрес Витфорда требакло да задужи у пакету са још једним фудбалером Интера Давидом Сантоном, док ће новог премијерлигаша највероватније појачати и крилни везиста Ђенове Дијего Пероти, за чију слободу су Енглези понудили 9.800.000 евра, а некадашњем играчу Боке јуниорс годишњу плату 1.400.000 евра.

Здравко Кузмановић је у Интеру провео две и по године, а претходно је био члан Базела, Фјорентине и Штутгарта.

Коментари / 0

Оставите коментар