Dogovor pao! Kuzmanović u Votfordu!

Votford će ipak imati Srbina u povratničkoj sezoni u eliti.

Fudbal 26.06.2015 | 21:40
Dogovor pao! Kuzmanović u Votfordu!

Jedan Srbin otišao - a drugi dolazi. Posle Slaviše Jokanovića, koji je uveo Votford u Premijer ligu, sva je prilika da će Stršljenovi imati jednog čoveka sa neših prostora u svlačionici. Reč je o Zdravku Kuzmanoviću (27) koga samo sitnice dele od transfera u Englesku.

Kako javljaju ostrvski i italijanski mediji, čelnici Votforda i Intera su se dogovorili da iskusni vezista pređe na Vikaridž roud i to za obeštećenje od 3.000.000 evra. Čeka se samo potpis igrača, a posle poslednjih dešavanja na stadionu Đuzepe Meaca najlogičnije je da Kuzmanović podigne sidro i otisne se na novu destinaciju. Razlog tome je dolazak doskorašnjeg prvotimca Monaka Žofrija Kondogbije i najavljeni transfer Đanelija Imbule iz Marselja, što znači da su Nerazuri popunili poziciji zadnjeg veznog za narednu sezonu i da Roberto Mančini očigledno u njoj ne računa na nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

Kuzmanović bi dres Vitforda trebaklo da zaduži u paketu sa još jednim fudbalerom Intera Davidom Santonom, dok će novog premijerligaša najverovatnije pojačati i krilni vezista Đenove Dijego Peroti, za čiju slobodu su Englezi ponudili 9.800.000 evra, a nekadašnjem igraču Boke juniors godišnju platu 1.400.000 evra.

Zdravko Kuzmanović je u Interu proveo dve i po godine, a prethodno je bio član Bazela, Fjorentine i Štutgarta.

Komentari / 0

Ostavite komentar