После Аимара и Савиоле, у Ривер се вратио и Ел Команданте!

Дрхти Аргентина, дрхтаће и Јужна Америка! Још једно велико појачање за Ривер пред полуфинале Копа Либертадорес.

Фудбал 28.06.2015 | 08:00
После Аимара и Савиоле, у Ривер се вратио и Ел Команданте!

Још један трансфер бомба је одјекнула у храму аргентинског фудбала - Монументалу! После Пабла Аимара и Хавијера Савиоле још један миљеник Риверових навијача се враћа кући - Лучо Гонзалес!

Ривер је данас и званично потврдио да се популарни Ел Команданте вратио тамо где је стекао афирмацију и одакле се пре 10 година запутио у Европу. Велики траг је оставио играјући у Порту, потом је блистао и у Марсељу одакле се за огроман уговор пре годину дана преселио у катарски Ал Рајан. Ипак, Ривер му је остао највећа љубав због три незаборавне сезоне на Монументалу.

Зимус је био на прагу преласка у Севиљу, али су Арапи стопирали трансфер. Овога пута су одлучили да изађу Аргентинцу у сусрет и пусте га у клуб за који куца његово срце. Лучо је са Милионерима потписао уговор на две сезоне, а тренираће га некадашњи саиграч Марсело Гаљардо.

Подсетимо да су овог лета уговоре са Ривером парафирала и некадашња златна деца Пабло Аимар и Хавијер Савиола, а Лучо ће бити треће велико појачање пред одлучујуће битке у нападу на трофеј Копа Либертадорес. Ривер је стигао до полуфинала у којем иде на парагвајски Гуарани и највећи је фаворит за освајање такмичења с обзиром да други поуфинални пар чине мексички Тигре и бразилски Интернасионал.

Коментари / 0

Оставите коментар