Posle Aimara i Saviole, u River se vratio i El Komandante!

Drhti Argentina, drhtaće i Južna Amerika! Još jedno veliko pojačanje za River pred polufinale Kopa Libertadores.

Fudbal 28.06.2015 | 08:00
Posle Aimara i Saviole, u River se vratio i El Komandante!

Još jedan transfer bomba je odjeknula u hramu argentinskog fudbala - Monumentalu! Posle Pabla Aimara i Havijera Saviole još jedan miljenik Riverovih navijača se vraća kući - Lučo Gonzales!

River je danas i zvanično potvrdio da se popularni El Komandante vratio tamo gde je stekao afirmaciju i odakle se pre 10 godina zaputio u Evropu. Veliki trag je ostavio igrajući u Portu, potom je blistao i u Marselju odakle se za ogroman ugovor pre godinu dana preselio u katarski Al Rajan. Ipak, River mu je ostao najveća ljubav zbog tri nezaboravne sezone na Monumentalu.

Zimus je bio na pragu prelaska u Sevilju, ali su Arapi stopirali transfer. Ovoga puta su odlučili da izađu Argentincu u susret i puste ga u klub za koji kuca njegovo srce. Lučo je sa Milionerima potpisao ugovor na dve sezone, a treniraće ga nekadašnji saigrač Marselo Galjardo.

Podsetimo da su ovog leta ugovore sa Riverom parafirala i nekadašnja zlatna deca Pablo Aimar i Havijer Saviola, a Lučo će biti treće veliko pojačanje pred odlučujuće bitke u napadu na trofej Kopa Libertadores. River je stigao do polufinala u kojem ide na paragvajski Guarani i najveći je favorit za osvajanje takmičenja s obzirom da drugi poufinalni par čine meksički Tigre i brazilski Internasional.

Komentari / 0

Ostavite komentar