Видео: Сити доводи турско чудо од дјетета!

Није Стерлинг, ал’ је чудо! Манчестер у Турској пазарио клинца који је на 102 утакмице дао 170 голова?! Најављују га као будућу звезду светског фудбала...

Фудбал 26.06.2015 | 19:20
Видео: Сити доводи турско чудо од дјетета!

Један од највећих бисера европског фудбала, млади Турчин Енес Унал (18), до краја недеље отпутоваће у Манчестер где треба да прође лекарске прегледе и потпише вишегодишњи уговор са Ситијем!

Медији на Острву тврде како су Грађани победили у трци са Ливерпулом и Челсијем, који су такође били бацили око на Унала, што је потврдио и агент младог репрезентативца Турске Батур Алтипармак...
"Договор је у принципу постигнут! Бурса је дала дозволу да Енес оде на прегледе".

Цена 18-годишњег нападача на тржишту износи око 3.500.000 евра, међутим, висина обештећења коју ће Сити платити турском клубу није објављена.

Иза Енеса Унала је сјајна статистика у млађим селекцијама Бурсе и репрезентације Турске. Он је са 16 година постигао први гол у шампионату и тако постао најмлађи стрелац у историји тамошњег фудбала, за селекцију своје домовине до 16 година одиграо је 25 утакмица и постигао 24 гола, а омладински стаж у дресу Бурсе обележио је са 170 голова на 102 меча.

Једна од специјалности су му слободни ударци, што ће видети у приложеном видео клипу:

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЗИЗЗУ

26.06.2015 19:48

КАД СУ ТУРЦИ ЗНАЛИ ИГРАТ ФУДБАЛА ПА ОВАЈ КАД ЈЕ РАМАЗАН НЕМОЗЕ ОДАТИ, САТРА ГА ПОСТ

ОДГОВОРИТЕ