Video: Siti dovodi tursko čudo od djeteta!

Nije Sterling, al’ je čudo! Mančester u Turskoj pazario klinca koji je na 102 utakmice dao 170 golova?! Najavljuju ga kao buduću zvezdu svetskog fudbala...

Fudbal 26.06.2015 | 19:20
Video: Siti dovodi tursko čudo od djeteta!

Jedan od najvećih bisera evropskog fudbala, mladi Turčin Enes Unal (18), do kraja nedelje otputovaće u Mančester gde treba da prođe lekarske preglede i potpiše višegodišnji ugovor sa Sitijem!

Mediji na Ostrvu tvrde kako su Građani pobedili u trci sa Liverpulom i Čelsijem, koji su takođe bili bacili oko na Unala, što je potvrdio i agent mladog reprezentativca Turske Batur Altiparmak...
"Dogovor je u principu postignut! Bursa je dala dozvolu da Enes ode na preglede".

Cena 18-godišnjeg napadača na tržištu iznosi oko 3.500.000 evra, međutim, visina obeštećenja koju će Siti platiti turskom klubu nije objavljena.

Iza Enesa Unala je sjajna statistika u mlađim selekcijama Burse i reprezentacije Turske. On je sa 16 godina postigao prvi gol u šampionatu i tako postao najmlađi strelac u istoriji tamošnjeg fudbala, za selekciju svoje domovine do 16 godina odigrao je 25 utakmica i postigao 24 gola, a omladinski staž u dresu Burse obeležio je sa 170 golova na 102 meča.

Jedna od specijalnosti su mu slobodni udarci, što će videti u priloženom video klipu:

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ZIZZU

26.06.2015 19:48

KAD SU TURCI ZNALI IGRAT FUDBALA PA OVAJ KAD JE RAMAZAN NEMOZE ODATI, SATRA GA POST

ODGOVORITE