Најбољи стријелац ЛШ неће на Запад, већ у - Дубаи!!!

Неодољив зов пустињског новца: Најбољи стрелац Лиге шампиона иде у Дубаи! Извисили Милан, Интер и Рома!

Фудбал 26.06.2015 | 19:00
Најбољи стријелац ЛШ неће на Запад, већ у - Дубаи!!!

Тражили су га Милан, Интер и Рома, али је он одабрао - Ал Ахли. Уместо у Серију А и неки од клубова од традиције и реномеа, Луиз Адријано ће од наредне сезоне играти у Уједињеним Арапским Емиратима. Клуб из Дубаија потврдио је да је ангажовао доскорашњег нападача Шахтјора, који је прошле сезоне блистао у Лиги шампиона и био најбољи стрелац у групној фази прошлосезонског издања елитног купа.

„Постигли смо договор са Шахтјором да Луиз Адријано почев од наредне сезоне игра за нас. Фудбалер ће наредних дана допутовати у Дубаи на лекарске прегледе и том приликом ће бити договорени услови сарадње кад је реч о дужини уговора и примањима играча“, објавио је Ал Ахли, али нема сумње да ће Бразилац потписати само за велики новац, односо неколико милиона евра.

Адријано је прошле сезоне постигао девет голова у групама Лиге шампиона и био најбољи стрелац у групој фази тог такмичења, а посебно се истакао на утакмици против БАТЕ Борисова, кад је дао пет голова у победи на Белорусима (7:0), а те блистава издања донела су му звање најкориснијег играча Лиге шампиона за сезону 2014/2015 кад је реч о групној фази.

Луиз Адријано је из бразилског Интернасионала 2006. године стигао у Доњецк и за девет сезона у дресу Рудара постао најбољи стрелац у историји Шахтјора, постигавши 128 голова на 266 утакмица.

Коментари / 0

Оставите коментар