Najbolji strijelac LŠ neće na Zapad, već u - Dubai!!!

Neodoljiv zov pustinjskog novca: Najbolji strelac Lige šampiona ide u Dubai! Izvisili Milan, Inter i Roma!

Fudbal 26.06.2015 | 19:00
Najbolji strijelac LŠ neće na Zapad, već u - Dubai!!!

Tražili su ga Milan, Inter i Roma, ali je on odabrao - Al Ahli. Umesto u Seriju A i neki od klubova od tradicije i renomea, Luiz Adrijano će od naredne sezone igrati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Klub iz Dubaija potvrdio je da je angažovao doskorašnjeg napadača Šahtjora, koji je prošle sezone blistao u Ligi šampiona i bio najbolji strelac u grupnoj fazi prošlosezonskog izdanja elitnog kupa.

„Postigli smo dogovor sa Šahtjorom da Luiz Adrijano počev od naredne sezone igra za nas. Fudbaler će narednih dana doputovati u Dubai na lekarske preglede i tom prilikom će biti dogovoreni uslovi saradnje kad je reč o dužini ugovora i primanjima igrača“, objavio je Al Ahli, ali nema sumnje da će Brazilac potpisati samo za veliki novac, odnoso nekoliko miliona evra.

Adrijano je prošle sezone postigao devet golova u grupama Lige šampiona i bio najbolji strelac u grupoj fazi tog takmičenja, a posebno se istakao na utakmici protiv BATE Borisova, kad je dao pet golova u pobedi na Belorusima (7:0), a te blistava izdanja donela su mu zvanje najkorisnijeg igrača Lige šampiona za sezonu 2014/2015 kad je reč o grupnoj fazi.

Luiz Adrijano je iz brazilskog Internasionala 2006. godine stigao u Donjeck i za devet sezona u dresu Rudara postao najbolji strelac u istoriji Šahtjora, postigavši 128 golova na 266 utakmica.

Komentari / 0

Ostavite komentar