Пао договор: Радоњић у Црвеној звезди још двије године!

Црногорски стручњак постигао усмени договор са шампионом Србије и Јадранске лиге, чека се још званична потврда...

Кошарка 26.06.2015 | 16:20
Пао договор: Радоњић у Црвеној звезди још двије године!

Шампионске ствари не треба мењати! Недуго пошто је званично потврђено да је Бранко Лазић потписао нови, двогодишњи уговор са Црвеном звездом, стигла је још једна сјајна вест за све навијаче клуба са Малог Калемегдана - Дејан Радоњић остаје још две године!

Црногорски стручњак, који је у неколико наврата помињао да жели да настави сарадњу са клубом, постигао је усмени договор са шампионом Србије и Јадранске лиге и сада се чека само још да стави параф на нови уговор са црвено-белима.

Једна од жеља коју је Радоњић имао пре склапања споразума била је да се задржи окосница тима, а до сада је потврђено да ће у клубу остати Бранко Лазић, Немања Дангубић, Стефан Јовић и Марко Тејић док су Никола Калинић и капитен Лука Митровић 99 одсто ту и следеће сезоне.

Дејан Радоњић је у Црвену звезду стигао априла 2013. године као наследник Владимира Вукоичића. За две и по сезоне 45-годишњи тренер подарио је клубу први пехар у Јадранској лиги, титулу шампиона Србије после 17 година и два Купа Радивоја Кораћа.

Коментари / 0

Оставите коментар