Pao dogovor: Radonjić u Crvenoj zvezdi još dvije godine!

Crnogorski stručnjak postigao usmeni dogovor sa šampionom Srbije i Jadranske lige, čeka se još zvanična potvrda...

Košarka 26.06.2015 | 16:20
Pao dogovor: Radonjić u Crvenoj zvezdi još dvije godine!

Šampionske stvari ne treba menjati! Nedugo pošto je zvanično potvrđeno da je Branko Lazić potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, stigla je još jedna sjajna vest za sve navijače kluba sa Malog Kalemegdana - Dejan Radonjić ostaje još dve godine!

Crnogorski stručnjak, koji je u nekoliko navrata pominjao da želi da nastavi saradnju sa klubom, postigao je usmeni dogovor sa šampionom Srbije i Jadranske lige i sada se čeka samo još da stavi paraf na novi ugovor sa crveno-belima.

Jedna od želja koju je Radonjić imao pre sklapanja sporazuma bila je da se zadrži okosnica tima, a do sada je potvrđeno da će u klubu ostati Branko Lazić, Nemanja Dangubić, Stefan Jović i Marko Tejić dok su Nikola Kalinić i kapiten Luka Mitrović 99 odsto tu i sledeće sezone.

Dejan Radonjić je u Crvenu zvezdu stigao aprila 2013. godine kao naslednik Vladimira Vukoičića. Za dve i po sezone 45-godišnji trener podario je klubu prvi pehar u Jadranskoj ligi, titulu šampiona Srbije posle 17 godina i dva Kupa Radivoja Koraća.

Komentari / 0

Ostavite komentar