Рајковић иде из ХСВ-а међу црно-бијеле?!

С друге стране, Гојко Качар можда остане још једну сезону.

Фудбал 26.06.2015 | 23:20
Рајковић иде из ХСВ-а међу црно-бијеле?!

После четири године лутања и тражења себе, Слободан Рајковић дефинитивно завршава причу са Хамбургером, пошто је клуб одлучио да са српским интернационалцем не продужи сарадњу.

Али, Рајковић би већ у наредним данима могао да заврши посао у Грчкој, пошто бројни европски медији наводе да је јако близу преласка у ПАОК. Наводно, 26-годишњи штопер је већ договорио све детаље око преласка у редове црно-белих и сада се само чека озваничење сарадње. Одлазак у ПАОК не би требало да чуди, с обзиром да је спортски директор солунског клуба Франк Арнесен, човек који је Рајковић и довео из Челсија 2011. године.

Рајковић за четири године у ХСВ није успео да се наметне као стандардни првотимац, већ је одиграо тек 46 утакмица у свим такмичењима.

С друге стране, Хамбургер можда неће напустити други српски интернационалац, Гојко Качар, којем је понуђен продужетак сарадње на још годину дана. Слично као и Рајковић, ни бивши фудбалер Војводине и Херте није успео да пронађе прави ритам у ХСВ-у, пошто је за пет година наступао у тек 62 наврата у свим такмичењима, а део прошлу годину провео је на позајмици у Серезу из Осаке.

Коментари / 0

Оставите коментар