Rajković ide iz HSV-a među crno-bijele?!

S druge strane, Gojko Kačar možda ostane još jednu sezonu.

Fudbal 26.06.2015 | 23:20
Rajković ide iz HSV-a među crno-bijele?!

Posle četiri godine lutanja i traženja sebe, Slobodan Rajković definitivno završava priču sa Hamburgerom, pošto je klub odlučio da sa srpskim internacionalcem ne produži saradnju.

Ali, Rajković bi već u narednim danima mogao da završi posao u Grčkoj, pošto brojni evropski mediji navode da je jako blizu prelaska u PAOK. Navodno, 26-godišnji štoper je već dogovorio sve detalje oko prelaska u redove crno-belih i sada se samo čeka ozvaničenje saradnje. Odlazak u PAOK ne bi trebalo da čudi, s obzirom da je sportski direktor solunskog kluba Frank Arnesen, čovek koji je Rajković i doveo iz Čelsija 2011. godine.

Rajković za četiri godine u HSV nije uspeo da se nametne kao standardni prvotimac, već je odigrao tek 46 utakmica u svim takmičenjima.

S druge strane, Hamburger možda neće napustiti drugi srpski internacionalac, Gojko Kačar, kojem je ponuđen produžetak saradnje na još godinu dana. Slično kao i Rajković, ni bivši fudbaler Vojvodine i Herte nije uspeo da pronađe pravi ritam u HSV-u, pošto je za pet godina nastupao u tek 62 navrata u svim takmičenjima, a deo prošlu godinu proveo je na pozajmici u Serezu iz Osake.

Komentari / 0

Ostavite komentar