Недовић распалио машту навијача!

Звезда је за мене увек једна од опција! "Ипак, да не журимо. Нисам ни размишљао о томе, а не нешто више", рекао је српски репрезентативац.

Кошарка 27.06.2015 | 11:00
Недовић распалио машту навијача!

Немања Недовић налази се на великој прекретници у каријери. Упркос солидним играма које је пружао у Валенсији, посебно пред сам финиш сезоне, српски репрезентативац остао је без уговора са Слепим мишевима, иако је истицао тек наредног лета.

Аутоматски, појавиле су се одређене спекулације да би Недовић каријеру могао да настави у Црвеној звезди, а једна од опција је и Уникаха.
"Доста је опција у игри, видећемо. Али, Црвена звезда је код мене увек једна од опција. Ако се појави обострано интересовање, сигурно да ћемо разговарати", рекао је Недовић за Спортски журнал.

Експлозивни бек, који је недавно био у Пиониру како би присуствовао прослави прве титуле после 17 година, каже да би му повратак у матични клуб јако значио.
"Сигурно да би то био веома емотиван тренутак. Али и не може да буде другачије, кад се враћаш кући. Ипак, да не журимо. Нисам ни размишљао о томе, а не нешто више", закључио је Недовић.

Коментари / 0

Оставите коментар