Nedović raspalio maštu navijača!

Zvezda je za mene uvek jedna od opcija! "Ipak, da ne žurimo. Nisam ni razmišljao o tome, a ne nešto više", rekao je srpski reprezentativac.

Košarka 27.06.2015 | 11:00
Nedović raspalio maštu navijača!

Nemanja Nedović nalazi se na velikoj prekretnici u karijeri. Uprkos solidnim igrama koje je pružao u Valensiji, posebno pred sam finiš sezone, srpski reprezentativac ostao je bez ugovora sa Slepim miševima, iako je isticao tek narednog leta.

Automatski, pojavile su se određene spekulacije da bi Nedović karijeru mogao da nastavi u Crvenoj zvezdi, a jedna od opcija je i Unikaha.
"Dosta je opcija u igri, videćemo. Ali, Crvena zvezda je kod mene uvek jedna od opcija. Ako se pojavi obostrano interesovanje, sigurno da ćemo razgovarati", rekao je Nedović za Sportski žurnal.

Eksplozivni bek, koji je nedavno bio u Pioniru kako bi prisustvovao proslavi prve titule posle 17 godina, kaže da bi mu povratak u matični klub jako značio.
"Sigurno da bi to bio veoma emotivan trenutak. Ali i ne može da bude drugačije, kad se vraćaš kući. Ipak, da ne žurimo. Nisam ni razmišljao o tome, a ne nešto više", zaključio je Nedović.

Komentari / 0

Ostavite komentar